Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Кой полиграф в България е на високо ниво и можем да му се доверим?

Ако сте решили да използвате изследване с полиграф, защото имате съмнения по адрес на някого или пък искате да разобличите даден казус на работното място или в личен план, то е добре да потърсите възможно най-високото качество, което можете да откриете в страната.

В интерес на истината, полиграфът детектор на лъжата е широко разпространен у нас и има доста места, които предлагат именно тази услуга. Но преди да изберете центъра, където да проведете изследването е добре да проучите дали имат висококачествена техника, както и доколко добри специалисти работят там.

полиграф

Ако потърсите в Интернет, със сигурност ще намерите доста центрове, предлагащи изследване с полиграф, но високото качество, което ще получите от Център за психофизиологични изследвания в Пловдив няма как да намерите другаде. Това е частна и независима компания, която е насочена към бизнес и частни клиенти. Услугата, която предлагат е проверка на твърдения с полиграф – Детектор на лъжата, по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Техниката, с която работи центъра са съвременни, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят – МОСАД, ЦРУ, ФБР, ФСБ и други. В България с тази марка полиграфи работят в Института по психология към МВР, МО и ДАНС. А относно специалистите, които ще проведат самото изследване – те са дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA. Така че няма причина за притеснение и можете да бъдете сигурни на 100%, че ще получите напълно достоверни резултати.

Ако имате каквито и да било въпроси и неясноти относно изследването с полиграф, не се колебайте да ги отправите към специалистите от центъра на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Направете го още сега и ще бъдете наистина спокойни, след като имате цялата истина! Така че ако мислите, че имате нужда от изследване с полиграф, то не се колебайте да се свържете с тях. Екипът им Ви очаква и направо на адрес: гр.Пловдив, кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. Посетете и техния уеб сайт на адрес: DetektorNaLajata.com, където ще получите още информация относно самото изследване с полиграф. Доверете се на професионалистите в тази сфера и ще останете доволни! Изследването с полиграф може да бъде направено само и единствено след изрично доброволно съгласие от страна на изследвания. Другите две важни условия са и лицето да бъде над 18 години, както и да е в добро психическо и физическо здраве.

След като вече знаете на кого да се доверите за изследването с полиграф, то няма какво да ви спре, за да получите цялата истина. Екипът на центъра за психофизиологични изследвания Ви очаква!