Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Правилна комбинация на пролетна рокля в студените месеци

Няма жена, която не обича да носи дрехи, с които изглежда добре.  Както може би се досещате, роклята е най-доброто решение, ако искате да подчертаете женствеността си. За всеки сезон дизайнерите ни предлагат най-различни модели, но ни се иска да можем да ползваме роклите не само през няколко месеца от годината. Разбира се, това не е толкова лесно да се постигне, тъй като материите са доста различни според температурите, за които са предназначение. Но има решение на този проблем и той се крие в правилното комбиниране между по-леки материи с по-дебели такива. рокли от bg-look.com
На първо място ще започнем с така популярните рокли, които са със средна дължина и имат така популярните флорални мотиви. Точно този модел е изключително добро решение за пролетните месеци, но може да се приложи и през зимата. Комбинирайте роклите с тъмни палта и красиви боти на висок ток. Не забравяйте и аксесоарите, които е най-добре да бъдат златни или имитация на този метал.
Много жени имат в гардероба си и рокли, които са раирани. Обожаваме да ги носим през летните месеци, тъй като са чудесна препратка към мореплаването. През по-хладните месеци този модел рокля може да бъде комбиниран с обикновена ежедневна жилетка или пък с по-спортно сако. Също така можете да добавите модерните дълги чорапии с дължина над коляното и обувки с платформи.
Късите рокли на графични мотиви можете да носите през по-студените месеци, заедно с чорапогащник в ярки цветове, тънко коланче и късо дънково яке.
Роклите, чиято форма наподобява дълга риза, отново могат да влязат в употреба и през зимата. Комбинарайте ги с чорапи над коляното, както и с плетена жилетка от хубава и топлеща материя.
Не се притеснявайте да експериментирате и носете пролетните рокли през по-студените месеци.