Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Лесни стъпки за това как да си направим блог

Щом сте отворили да четете тази статия, значи сте се насочили към създаването на свое уеб пространството, чрез което да печелите или просто да споделяте вашите мисли и чувства. В следващите редове, ще се запознаете с няколко лесни стъпки за това как да си направим блог. Така че ако това е, което ви вълнува, продължете с четенето докрай.

Първата стъпка за това как да си направим блог е изборът на хостинг и домейн. Добре е да знаете, че това ще ви коства определена инвестиция, но това е единственото, за което ще се наложи да заплатите, в случай, че сами създавате своя нов блог. Ако доверите това на услугите на специалист, то със сигурност ще се наложи да се разделите с минимум три цифрена сума. Но във вашия случай това не е нужно.

Добре е да помислите за креативен домейн, който ще ви отличава от останалите и ще кореспондира с вашата личност. Така ще привлечете и самото внимание на потребителите и ще направите своя блог различен.

как да си направим блог

Следващата стъпка в това как да си направим блог е инсталиране на WordPress. Ако не сте напълно наясно какво е това и защо да изберете него, посетете Kakdasinapraviasait, където всъщност ще откриете всички стъпки, описани подробно. Това е безплатно ръководство затова как да си направим блог, сайт или онлайн магазин. Хубавото е, че стъпките са структурирани, обяснени разбираемо и създадени за начинаещи, така че шансът да сбъркате е минимален. Но ако случайно това се случи, не се тревожете, защото можете да се свържете със създателя на онлайн ръководството по имейл. Той ще отговори на въпроса ви и ще ви помогне със съвет или решение на проблема. Така че не губете време, а посетете Kakdasinapraviasait.com още сега и започнете със създаването на своя блог. С помощта на стъпките и етапите вие лесно ще достигнете до крайната си цел, без намесата на специалисти и допълнителни разходи. Как да си направим блог от Kakdasinapraviasait.com – вижте още сега.