Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Безплатни модули за долар лев и паунд лев – вижте къде

Ако искате модул за валутни курсове за вашия уеб сайт на финансова или друга тематика, то четете правилната статия. Продължете надолу и ще разберете как можете бързо и лесно да показвате в сайта си валутни курсове директно от БНБ както и валутни конвертори за долар лев и паунд лев.

Звучи Ви добре, нали? Един такъв безплатен модул, поставен в сайта ви със сигурност ще бъде от полза както за вас, така и за посетителите в сайта ви. Да, точно така, прочетохте безплатен модул за валутни курсове, защото той наистина не струва нищо. Можете без проблем да го поставите в своя сайт, а информацията, която той ще извлича е директно от сайта на Българската Народна Банка.

долар лев и паунд лев

Предимствата да изберете именно такъв модул с конвертор за долар лев и паунд лев, са много. Ако например имате бизнес, от който приходите ви са в долари или купувате стоки и материали от страни, чиито валути са обвързани с долари/паундове, то със сигурност често следите курса долар лев и паунд лев и непрекъснато ви се налага да посещавате сайта на БНБ. Ако поставите този безплатен модул в сайта си, тези посещения стават излишни, защото ще можете да получавате информацията директно от вашия личен уеб сайт. Освен това, с добавянето на валутни курсове и конвертор, ще дадете на посетителите на сайта ви нещо повече. Така ще им осигурите полезна информация и е напълно възможно трафика към сайта ви да се увеличи.

Затова не се замисляйте, а посетете BgLev.eu – модули за долар лев и паунд лев още сега, за да се сдобиете с валутен конвертор за долар лев и паунд лев, който наистина ще ви бъде от полза. След като се сдобиете с тези изчистени и лесни за употреба скриптове за валутните курсове, ще можете непрекъснато да следите всичко, което пожелаете. Скриптовете са самостоятелни и работят на всеки сайт, без значение какъв е вида на сайта, така че няма какво да ви притеснява. Посетете BgLev.eu още сега и директно получете своя безплатен модул с долар лев и паунд лев конвертор.