Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Колко време може да се използва даден ламиниран паркет

Щом веднъж сте стигнали до решението да смените подовата си настилка, значи сте решили да си направите един чудесен подарък.  Както може би вече знаете, да се сдобиете с ламинат от lia.bg не е никак трудно, а и носи много лекота при поддържането. Монтирането на ламината става за изключително кратко време, особено ако сте осигурили поле за действие на майсторите. В сайта ще видите указания за това какви условия са необходими, за да се извърши възможно най-успешно поставянето на частите, като разбира се ще получите и консултация, относно спецификите на вашето пространство.

Специалистите казват, че след като се постави един ламиниран паркет в домашни условия – той може да издържи поне 20 години. Определено си заслужава да се направи такава инвестиция, особено и като се има предвид какво удоволствие носи чистотата на новия под. Също така поддръжката на вашия нов под ще бъде едно истинско удоволствие, веднага щом откриете колко лесно се почиства. В зависимост от настроението можете да изберете и различни цветове и нюанси. Освен това е и много вдъхновяващо да се избира вида ламинат, по отношение на заобикалящите мебели и разположение на стаята.

Дали ще изберете по-тъмни цветове или ще предпочетете да влезе повече светлина, като заложите на по-светлите тонове, зависи от предпочитанията ви.

Може би ви е известно, че, например надлъжните ивици, създават усещане за издължаване, а при напречните – за скъсяване. Така, че и шарките имат значение, когато избирате какъв вид ламиниран паркет ще поставите във вашия дом. Ако имате пространства, като например коридори, които изглеждат тесни и дълги, което може да предизвика клаустрофобично усещане, тогава спокойно можете да поставите ламиниран паркет с напречни ивици, които да разширят пространството настрани и да изглежда, като доста по-приветливо място.

Разгледайте сайта и ще се убедите в многообразието от цветове и изберете онзи вид, който ви вдъхновява най-силно.