Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Методи за привличане на повече фенове на Facebook страница

Каква е гаранцията, че новата страница, която сте направили във Facebook ще привлече голям брой фенове? На това се надяват всъщност повечето собственици на такива страници, в най-популярната социална мрежа в света. Рано или късно обаче те разбират, че феновете не се появяват с магическа пръчка.

Истината е, че феновете трябва да бъдат привлечени към Вашата страница и Вие не трябва да чакате да се появят от само себе си. За момента съществуват различни начини за привличане на фенове към дадена Facebook страница чрез реклама. Скоро Facebook промени „Стани Фен“ бутона с настоящия „Харесай“ бутон, а фен страницата се прекръсти на „Бизнес Страница“ или “ Facebook Страница“, но ние все още наричаме тази страница ‘Фен страница“ и следователно хората, които харесват тази страница са нейни фенове. Ако желаете тези фенове драстично да увеличат броя си, запознайте се със следващите начини за привличане на фенове, които със сигурност ще Ви бъдат от полза:

– Поканете Вашите последователи чрез и-мейл

Изпращайте периодично и-мейли на Вашите последователи, така че те да разберат за съществуването на Вашата страница. Подтикнете ги да харесат Вашата страница. Хубаво е страницата Ви да съдържа точна информация за съдържанието си, така че поканените последователи да знаят какво реално ще харесат.

– Поставете приветстващо видео на страницата си

Една от добрите алтернативи за ефективно привличане на фенове към страница във Facebook е създаването на приветстващо видео. Направете видео, което дава информация за: същността на Вашата страница, за какво е тя и защо посетителят на тази страница да стане неин фен. Какъв би бил резултата? Вие ще увеличите феновете и посетителите на Вашата страница. След като те изгледат Вашето видео, няма да им остане друг избор освен да харесат Вашата страница.

– Използвайте приложения на Facebook
Едно от предпочитаните приложения за привличане на фенове във Facebook е Vpype. Ако не сте запознати с това приложение, би било хубаво да се запознаете с него, тъй като това е едно изключително полезно приложение.

Разбира се, съществуват още много начини за привличане на Facebook фенове, с които ще Ви запознаем, но тези три възможности, не бива да бъдат пренебрегвани. Използвайте ги и ще забележите как броят на Вашите Facebook фенове осезаемо ще се увеличи.