Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Кои са подходящите мъжки часовници

От много години насам мъжкият часовник е задължителен аксесоар за представителите на силния пол.  Днес тази мода изобщо не се е променила, а напротив – търсенето на качествени часовници се засилва все повече.
Замисляли ли сте се, че мъжкият часовник на подсъзнателно ниво оставя впечатление у околните, че притежателят му е отговорен, с чувство за точност, както в спазването на крайни срокове, така и в изпълнението на задачи.

Ето защо наистина е немислимо господата да се появят на работното място, без задължителният аксесоар, а именно ръчен часовник. Но според етикета при мъжките часовници от chasovnici.com също си има строги правила, които трябва да бъдат спазвани, за да сме сигурни, че изглеждаме добре.

Най-добре е да забравите за дигиталните дисплеи, както и за модерните „умни“ часовници. Първите не са подходящи за господата, а само за тийнейджъри, докато вторите определено не са достигнали до етапа, в който наистина бихме имали полза от тях.

мъжки часовници от chasovnici.com

Да се съсредоточим върху самия циферблат на мъжките часовници. Напоследък се появяват все повече модели, които освен часа показват и температурата, имат вграден компас, както и барометър. Тук изборът оставяме изцяло на вас и на вашите предпочитания.

При каишките на мъжките часовници също има доста голяма свобода при избора. Металните каишки са доста често предпочитани, тъй като са подходящи както за по-официални, така и за по-ежедневни излизания. Но с кожените каишки нещата не стоят точно така. Разбира се, кожата трябва да бъде естествена. Но освен това цветът й трябва да бъде подбран изключително внимателно. Опитайте се да се придържате към правилото, което гласи, че цветът на каишката на мъжкия часовник трябва да бъде еднаква или сходна с цвета на колана и чорапите на представителите на силния пол.

Знаейки тези правила, пред вас вече не стоят абсолютно никакво пречки и можете още днес да се сдобиете в идеалния мъжки часовник.