Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Най-добрите хранителни добавки за силния пол

Знаете ли кои са най-добрите хранителни добавки за хората, които тренират? Тези добавки като цяло са доста пренебрегвани от мъжете. Но те започват да мислят по друг начин, щом стане дума за спортни суплементи. Спортните суплементи са известни с това, че влияят добре на тренировките и поддържат тялото във перфектна форма. Обаче не са достатъчни за идеалния резултат. Съществуват още три важни хранителни добавки, които укрепват и засилват имунната система и действат благоприятно на цялото тяло. Ако желаете да си купите качествени добавки на достъпни цени, изберете хранителни добавки от megazob.com.

Списък на най-важните добавки за мъжа.

Зелен чай.
Зеленият чай подпомага намаляването на процента излишни мазнини. Честата му употреба засилва термогенезата и помага за смъкването на килограми. Консумацията на зелен чай прави чудеса за оформянето на мускулите в коремната област.

Протеиновите пудри.
Те доставят големи порции протеин на организма, които са нужни за растежа на мускулната маса, което не означава, че по този начин се трупат излишни мазнини. Протеините, които тялото си набавя от месо и млечни продукти, не са достатъчни за постигането на исканият резултат. Затова се налага използването на протеинови пудри.

Креатин.
Той е синтетичен източник на енергия. Консумирането на добавки от този тип допринася за възстановяването на тялото след тежък физически труд.

Рибено масло.
Рибеното масло е добро за сърдечно-съдовата система. 1-2 грама като добавка е достатъчна доза към дневното менют.

Мултивитамините.
Мултивитамините са жизнено важни, още повече, ако консумацията на плодове и зеленчуци е изключително малка. Любопитен факт, според Световната здравна организация, е, че 80% от мъжете не успяват да приемат дневната си дажба от плодове и зеленчуци. Когато купувате витамините и минералите, четете внимателно етикета, препоръчителните са тези с надпис, които гласи конкретно „за мъже“. Другите са направени по рецепта за жени и количеството желязо в тях може да доведе при мъжете риск от хемохроматоза.