Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Познатите в България антицелулитни терапии

Преди да преминете към конкретна антицелулитна терапия, е нужно да се изследва от къде произлиза този проблем. Когато се намерят причините за целулита, логично и следващо действие от ваша страна би било избирането на перфектната за Вас антицелулитна процедура. Едни от най-успешните резултати се появяват в следствие на съчетаването на различни видове лечения на целулита. Ако искате да успеете се въоръжете с търпение, средства и време. Най-успешни и предпочитани в България са антицелулитните процедури и по-точно терапия срещу целулит.

Ето и най-популярните методи, познати на антицелулитния пазар:

Йонизационния методи за премахване на целулита са едни от най популярните антицелулитни процедури. Ето как действат те: посредством прекарване на ток в кожата се вкарват активни съставки, които имат силата да разрушават целулитните натрупвания. В България този метод се предлага на малко места, но той е един от най-ефикасните в света.

Тангерторната баня с водорасли е друга възможност за страдащите от целулит тела. ето как действа тя: вана със специално устройство в нея се пълни с хладка морска вода или с обикновена вода, към която са прибавени активни съставки. Въпросното устройство във ваната раздвижва водата и образуват мехурчета, които раздвижват лимфата на тялото. Това намалява целулита по проблемните области на тялото.

Компресите и масажите с водорасли са също толкова популярно средство за борба с целулита – участъците от тялото засегнати от целулита се налагат с компрес от затоплени водорасли. После се облъчват с инфрачервени лъчи, с което се усилва кръвообращението. Водораслите се използват, заради техния ценен състав от микроелементи, витамини, белтъчини и минерални соли.

Охлаждащия лосион е добре познат в света на антицелулитните терапии. Лосионът е създаден на базата на камфора. Местата на които има целулит се налагат с компреси, напоени с него. Компресите се махат, когато лосионът се изпари. Този метод понижава температурата на кожата с около 2 градуса и подобрява кръвната лимфна циркулация.

Пневматичните ботуши са друга ефектна терапия за борба с целулита. Ето как тя се бори с целулита: краката се обуват в специални „ръкави“, които се надуват. По този начин тези ръкави притискат краката. После те се отпускат. Когато кракът е пристегнат, прасецът е отпуснат и обратното. Тази антицелулитна терапия активизира изтласкването на кръвта и лимфата и по този начин те не се застояват в кръвоносните съдове по краката.