Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Новото Поколение на Смартфоните HTC

Смартфоните на HTC са едни от най-продаваните мобилни устройства на пазара на телефоните. За отрицателно време те успяха да станат сериозен конкурент на iPhone и всички останали водещи марки смартфони. Този мобилен телефон се развива видимо с всеки следващ модел. Има ли нещо ново, което да ни очаква зад ъгъла на HTC?

Много скоро медиите разпространиха новината,че Microsoft е водила преговори с HTC за възможността тя да внедри техния Windows Phone 8 OS в повечето смартфони . Не, не става дума за изцяло нови мобилни устройства. На срещата също се е обсъдило внедряването на платформата на Microsoft като втора операционна система на модела. Което означава, някои от моделите с Android OS на HTC да предоставят втора операционна система WP8 OS.

Ако искате да прочетете обстойно информацията по тази тема,направете го в Bloomberg. Предполага се, че ако компанията HTC приеме предложението на Microsoft, то Microsoft е логично да предостави преференциални цени за своята операционна система, с една единствена цел – засилване развитието на тази иновативна стратегия.

Въпросът как бъдещите HTC смартфони ще работят едновременно с двете операционни системи и дали превключването между тях няма да бъде сложно, остава мистерия. Техническите детайли около този проект, вероятно ще бъдат поднесени в момента на излизането на този операционен „хибрид“.

Безспорно Microsoft е постъпила прагматично. Вероятно цели популяризиране на своята операционна система, което е напълно логично. Има информация, че двете компании са направили още няколко срещи в края на месец септември в Китай за да превърнат всичко това в реалност. Тази спойка между двете различни операционни системи, ще си струва да бъде видяна и използвана. Това би било респективна иновация в следващото поколение смарфоните HTC, която може да развихри идеите и на други водещи компании – производители на мобилни телефони. В света на телефоните може да се очаква всичко. Напълно допустимо е в бъдеще време да бъде представен смартфон с три операционни системи, от които третата да е на iPhone.