Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Заложете на топло бельо през зимния сезон

За огромно съжаление на всички ни летният сезон приключи.  Слънцето, морският бриз и безгрижните дни отминаха и на тяхно място отново дойдоха дните, изпълнение със задачи, работи, но и с още приятни мигове със семейството и приятелите. А краят на лятото означава също, че трбява да сменим дрехите в гардероба – банските, късите роклички и сандалки отстъпват място на блузи с делеъг ръкав, панталони и якета. дамско бельо от bg-look.com
Но често се случва да сменим дрехите си с по-дебели, а да забравим, че същото трябва да направим и с бельото. А то е точно толкова важно през зимния сезон, колкото са и пуловерите и ботушите. Тук материите са от решаващо значение. Докато през лятото бельото е съставено главно от леки материи като сатен и дантели, то през мразовитите месеци от годината бельото трябва задължително да бъде от памук и ликра. Причината е, че сатенът и дантелата задържат по-хладен въздух, който въобще не ни е необходим през зимата, а ликрата и памукът създават усещане за топлина.
Препоръчително е също дамите по-често да обличат от дамското бельо и бодита през предстоящия сезон. Остаряло е схващането, че те не са удобни за носене. По магазините ще откриете безброй модели, които също биха могли да се комбинират с тоалета ви.
Разбира се, горещо ви препоръчваме също да помислите за краката си в студа. Те също имат нужда от топлина, така че им я осигурете с топли чорапи, независимо каква дължина са, но материята и тук е важна – тя не трябва да бъде изкуствена.
Зимата в нашата страна в никакъв случай не може да се определи като мека и не бива да се подценява. Топлото бельо ще ви стопли дори в най-мразовитите дни. А и какъв по-хубав повод да си намерим оправдание да излезем по магазините, ако не грижата за собственото ни здраве?