Уеб сайт за ревю на сайтове

websaitove.eu

Два-три неща за изработване на оптимизиран web сайт

За да успеем да си изработим или някой да ни направи интернет сайт са необходими някои предпоставки.

Първата стъпка е да изберем какво ще е заглавието на уеб сайта! Второто действие е да информираме с какво се занимаваме или какво ще рекламираме и да го напишем като кратък текст. Желателно е да са поне 700 думи. Следващата стъпка: да проектираме или намерим подходяща подредба на страниците и подстраниците ни в сайта.

Независимо, че сме успели да си набавим с всички необходими неща за направата на страницата, то ще ви се стори доста трудно начинание. За да успеем ни трябват големи познания в областта ИТ и по-точно в HTML програмирането, плюс това е добре да имате всички познания отнасящи се до СЕО оптимизацията на web сайтове. В случай че се съмнявате в SEO уменията си е добре да се консултирате с експерти оптимизатори.

Съдържанието трябва да бъде подредено и конкретно! Трябва да се намери перфектното съотношение и да не са малки или дълги текстовете. Ако например имаме някакъв текст, който е по-голям от предвиденото , можем да го сепарираме на няколко различни под текста и да го подредим. Това е необходимо, за да успеят user-ите да разглеждат само най-важното за тях.

А когато ти трябват някои съвети за SEO на web сайт винаги можеш да прочетеш повече на страницата на Сео оптимизация за Google от 3dwebdesign.org.

Ако имате на ръка с всички тези неща , можем да се помъчим да си изработим интернет сайт.

Още една основна крачка при направата на страницата ви е , че са ни необходими и реклами, презентации, бланки и всякакви др. материали. Желателно е е ако можем да ги намерим с хубаво качество. За предпочитане е дигиталния им формат. Две много важни неща за направата на страницата ви е да не забравим да си осигурим и домейн и хостинг!